No Child should live in fear!

1ste editie Dag van het Kind

Datum: zondag 12 juni


Vandaag was het zo ver, na een toch wel korte voorbereidingsfase zijn we er toch met zijn alle in geslaagd om een super 1ste editie te houden en regelen van De Dag van het Kind.

 Op deze dag staan alle kinderen in het middelpunt, er kon gebruik worden gemaakt van de attracties, brandweerwagens, wensambulance en andere mooie voertuigen zoals oldtimers, Hummers enz.  De kids konden zich laten schminken, konden lekkere poffertjes, suikerspinnen en popcorn eten. Ook konden ze lekker spelen in de speeltuin en een ritje op de kleine treintjes maken of lekke amuseren op het springkussen. Maar het meeste waar de kinderen zich op verheugde waren toch de kleine ride-outs, die regelmatig gereden werden met een diversiteit van voertuigen zoals, Motoren, Trikes, Brandweerwagen, leger hummer, Dodge pick up, enz.

Er was een enveloppe spel voor de kids, met altijd prijs en ze konden lekker frikadellen, hamburgers krijgen vanaf de BBQ.

 Voor de 1ste editie mochten we niet klagen met het aantal bezoekers, hieronder waren ruim 150 tot 200 kids. Hierdoor werd het al met al een geslaagde dag en uiteraard voor herhaling vatbaar.

Er werd door de vrijwilligers eenduidig besloten dat de da van het kind een vast evenement voor de stichting zou worden, dus wij verheugen er weer op om dit in 2017 ook weer te organiseren, houd hiervoor de website en/of facebook in de gaten voor de updates.

Alle vrijwilligers, super bedankt en op naar de 2de editie.

Bekijk hier de foto's


< terug naar alle berichten

Follow us

Geplande events
zondag

9 jul

De Breukerse Run

12.00-17.00 uur

lees meer>>

woensdag

20 sep

American Eagle day

Weert - 12.00 - 18.00 uur

lees meer>>