No Child should live in fear!

Childwatchers rit het Heidehöfke 2017

Datum: zondag 30 april


Vandaag hadden we weer een super evenement, nu was dit bij zorgboerderij Het Heidehofke te Heerlen. Het was super goed weer en we hadden weer een leuke groep bij elkaar. We hadden ook veel ondersteuning van andere vrijwilligers vanuit de diverse windstreken.

Bij aankomst was het al zeer snel duidelijk dat de cliënten aan het wachten waren op de komst van deze stoere dames en heren met hun vervoermiddelen.  De cliënten werden in groepen verdeeld om zo een goed overzicht te behouden wie wanneer aan de beurt was. Door onze voorrijders was er een leuke route uitgezet en na diverse malen deze route te hebben gereden met diverse voertuigen, was het al snel tijd voor een versnapering. Deze waren uitstekend verzorgd door de medewerkers van het Heidehofke.  Tussen de ritjes door, konden de cliënten zicht vermaken door zich te laten schminken, bezig zijn op de speeltoestellen en/of lekker knuffelen met de dieren die waren meegekomen met de dierenambulance.

Na een super mooie dag en de uitstekende verzorging, was er bijna aan het einde van deze mooie dag no een BBQ voor alle cliënten en vrijwilligers.

 Al met al kunnen we weer terug kijken op een hele mooie dag met heel veel blijde gezichten en dat doet een mens goed.

 Bekijk hier de foto's


< terug naar alle berichten

Follow us

Geplande events

Er staan geen geplande events klaar.