No Child should live in fear!

Childwatchers “Teambuildings dag”

Datum: zondag 26 maart


Op zondag 26 maart jl. hadden we onze 1ste CW uitje t.b.v. Teambuilding. Het uitje startte op de zorgboerderij Het Heidehöfke, waar we hartelijk door de beheerster werden ontvangen. Zij had een aantal activiteiten gepland, waarbij de team spirit volledig tot uiting zou komen. Dit allemaal met behulp van een aantal mooie paarden (Tinkers).

De start was het onderverdelen van de vrijwilligers in een 3-tal groepen om zo te starten aan het uitgezette parcours.  Dit bestond uit een aantal elementen, rijden op een paard en vervolgens appel / mandarijn happen in een bak water, dan weer het paard op om zo naar de volgende bak te rijden om daar het gehapte fruit te deponeren, dat leverde dan 1 punt op, vervolg van het parcours was rijden op een paard, een ei te balanceren op een lepel die in de mond diende te worden gehouden, uiteraard bij volbrengen, leverde dit weer een punt op. Laatste onderdeel was het slalom lopen met een pony en vervolgens hoefijzer gooien.

Tussendoor werden we verwend met koffie, thee, fris en heerlijke gebakken vla, cake en andere versnaperingen.

Na een innoverende morgen, werd de teambuilding dag voortgezet richting de Brunssumse heide, om daar een lekkere maaltijd te nuttige bij restaurant Restaurant Schrieversheide. Nadat we allemaal voldaan waren met de lekkere pannenkoeken en soepen, gingen we verder met een heerlijke wandeling over de Brunssumse heide, daarna ging ieder weer lekker moe en voldaan huiswaarts.

Overal was het een super gezellige dag geworden met een lekkere ontspannen sfeer en voor herhaling vatbaar.

Met dank aan de organisators en vrijwilligers


< terug naar alle berichten

Follow us

Geplande events
zondag

9 jul

De Breukerse Run

12.00-17.00 uur

lees meer>>

woensdag

20 sep

American Eagle day

Weert - 12.00 - 18.00 uur

lees meer>>